Väliaika tiedote vain: Häät on takana ja pikkusisko saatettu onnellisesti naimisiin. Ihanat juhlat oli. Morsian oli kuvankaunis. Hirvittävä väsymys on päällä kaikesta tekemisestä ja juhlimisesta. Paljon saimme kaasoina kiitosta järjestelyistä, kutsuista lähtien. Kyllä tuli hyvä mieli, että on ilahduttanut häävieraita ja hääpari sai mukavat häät.

Hääkakuista tässä kuva, ihan ei menny  niin ku piti, mutta siitä myöhemmin lisää.

Teline on ihan omaa designia myös, isosiskon mies sit toteutti sen Nauru

1249231197_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edit: No se juttu noista hääkakuista joihin oli sitten tyytyminen. Tämä leipuri ei älynnyt ottaa mukaan omaa kaulintaan kun lähti maalle näitä kakkuja puuhaamaan. Talosta löytyi vain piirakkapualikka ja puinen kaulin. Niillähän ei sitten meinannu millään saada tasaista jälkeä aikaan. Koko kakkujen piti saada vihreä marsipaanipinta ja hörhelöä reunaan. Kuten tässä kakussa.

Muutos suunnitelmiin siis ja kun olin saanut luvan siskolta siihen, eikun etsimään pursotinta..Itsellä  oli tasan yksi kertakäyttöinen pursotinpussi mukana. Lähdin sitten "kylälle" kauppaan vain todetakseni, ettei siinä kylässä harrasteta kakkuilua. Pikkuisesta Tokmannista sitten löysin jonkun värkin josta sain edes pursotinpussin käyttööni. Talon emmännältä löytyi muutama tylla, ihan kunnollisia, joista valitsin käyttööni antiikkisen oloisen (kuparin värinen) lehtityllan, sillä silt pruuttasin reunat ajettuani ensin kakkujen kanssa melkein 30km juhlapaikalle. Hieman pelotti mitä niistä on jäljellä kun sorateitä kaahailin. (ajoin pissit housussa kun pelotti)Pusu

Kakut kelpas kumminkin , toivottavasti saan vielä jostain kunnon kuvaa koristeesta (kalla-asetelmasta).