Käytiin systerin luona kylässä ja hänellä oli sitruunoita jotka piti käytellä pois. Ehdotteli josko tekaistas joku juustokakku niistä.

Ohjetta ei ollu, mutta eihän sitä tarvittukaan..

Pohja:

Digestive keksejä n. 300g ja sulatettua rasvaa noin 75g

Täyte:

1prk flooravispiä

1 prk Sunnuntain tuorejuustontyyppinen kasvirasvavalmiste (vanilja)

 1:n sitruunan raastettu kuori

1 :n sitruunan mehu

100g sulatettua suklaata

n. 4 liivatelehteä

(käytimme liivatejauhetta, koska lehtiä ei ollut)

Kiille:

1:n sitruunan mehu, ja kaapista löytyi jotain Vital-mehua jota laitoimme sekaan, noin 1,5dl . Kuumennus ja liivatejauhetta sekaan. Joka sitten kaadettiin sitten myöhemmin kakun pinnalle. Koristus tehtiin valkosuklaa hippusilla ja sitruunoilla. Maukasta oli, joskin tuo kiille oli turhankin kirpsakkaa. Olis voinut vettä lisätä...

Huomasin että ei oo hyvä tuo liivatejauhe verrattuna liivatelehtiin. Paljon enemmän olis vissiin pitänyt käyttää että olis saanut "tiiviimmät" täytteet, turhan löllöksi jäi. Mutta pysyi kuitenkin kasassa.