Tässä tämän aamun väkerrys. Eilen kyllä kasasin pohjan valmiiksi, tänään siis kuorrutin. Kahdesta kääretorttupohjasta kasattu. Rinnat kokosin kahteen lasiseen kulhoon ja annoin "hyytyä" jonka jälkeen kippasin ne kakun päälle.
Luvassa tuparit/synttärijuhlat ja sinne pitää miun joutumani.

Tää on ihan eka semmonen kakku jonka kuorrutin kokonaan marsipaanilla. Meinasi kyllä voimat loppua kun kaulin ja värjäsin "taikinaa".
 Pakko oli soittaa isälle ja pyytä kunnon kaulinta lainaa. Nääs miun vanha tupperin naarmuinen muovikaulin ei ollu tähän hommaan sopiva. Pieniä määriä sillä vielä kaulii, mutta kun pitää koko nahka luoda, no way. Toinen korkkikin on kaulimen päästä kadonnut, ettei sitä "painoakaan" saanut sinne lisättyä. No isipä toikin kunnon kaulimen, mitä lie uusinta uutta. Teflon?? Tms. Kertokee viisaammat jos tiedätte. Johan rupesi massa kauliintumaan :)


Tässä vähän vaihekuvia!


Täytteenä "mansikkamousse" eli floravispiä,vaniljatuorejuustovalmiste (se sunnuntain), mansikoita, marianne crunchia ja liivate.
Toisena kuningatarmössö (floravispi ja kungingatar versio tosta sunnuntain tuorejuustovalmisteesta)Marsipaanin alla floravispiä.Tässä vaiheessa poika tuumasi vielä että pylly :)


Tässä pelastava kaulin :)