Hello Kitty vol.4?

8 munan normi kakkupohja

Täytteenä appelsiinimarmelaadia, ja appelsiini-marianne-crunc-mousse.

Kostutuksena vadelma-mustikka juoma.


Kastekakku

Sain kunnian tehdä ystäväni ihanalle tyttövauvalle kastekakun. Ristiäispäivä oli eilen.

Nuo ihanaiset tennarit näin Pionilaakson blogissa. Hänellä oli myös linkki ohjeisiin, joten päätin kokeilla. Viime viikonloppu menikin sitten "suutarina". En saanu millään niillä kaavoilla tehtyä, joten tein pienen muutoksen, ja tulokseksi tuli sitten eripari-tennarit . Hattua nostan Pionille joka on niin täydelliset tennarit tehny!

Toinen murheenkryyni oli nuo kirjaimet, joita ei millään meinannu saaha siistiksi. Itku meinas tulla, mutta lopulta niistä sain sellaiset jotka kelpuutin kakun päälle.

Täytteenä tässä kakussa on itse tehtyä vattuhilloa, diplomaattikreemiä, ja persikkasilppua. Ja hyvää oli, ei ollenkaa ällö imelää ja kakku teki hyvin kauppansa. Kostutus sama kuin HK-kakussa.

Ja sitten viimeinen eli

Rotta-kakku

Tämä rotta herra ? kuikkii vielä omassa jääkaapissani, sillä sankari saa sen vasta huomenna. Jetro herra täyttää huomenna 9-vuotta (häntä!) ja koska perheessä on lemmikkeinä rottia, niin toiveena oli rotta-kakkua.

Täytteeksi tämä kakku sai lakritsimoussen (kick-karkeista) sekä mango-passion moussea.

Päällinen on marsipaanin ja regal-icen sekoitusta. Samoin nessu, tassut,korvat ja silmät! Silmät sai pintaan vielä glazze-maalia kiiltoa antamaan. Kuonoon töpsyttelin magic-black tomuväriä. Viikset ja kynnet on riisinuudelia.