Kun hulluilla ei ole muuta tekemistä... (ihan selevin päin juu Tukittu)

Niksi pirkka on aina herättänyt hilpeyttä ja hämmästystä meidän perheessä. Päätettiin sitten kokeilla käytännössä muutamia vinkkejä ja  tulihan niitä sitten keksittyä itse lisää Jalka suussa. Nämä ovat uusimmasta pirkka lehdestä 1-2/2009

Niksi 1.

Lojuuko pirteä kesähattusi talven hyllyllä? Käytä hattua lampunvarjostimena! Oma hattuni on ylösalaisin kattolampussa. Saat pehmeän valon ja kesän muistot kaupanpäälle.

 

Niksi 2

Kun pidät pipoa päässä myös sisällä, voit laskea asunnon lämpötilaa ainakin yhdellä asteella. Kokeiltu on. Nuoret ovat käyttäneet sisäpipoa jo vuosia. Nyt muutkin voisivat omaksua energiaa säästävän muodin.

 

Niksi 3

Sukkahousuista voit tehdä olkaimettomat ja saumattomat rintsikat vaikka juhlatopin alle. Tarvitset kahdet sukkahousut. Leikkaa irti sääriosat ja niiden välinen haaraosa. Pue jäljelle jäävät osat niin, että ensimmäisen kiristävä vyötäröosa tulee rintojen alle ja toisen niiden päälle. Saat tukevan ja vartalonmyötäisen alustopin.

Jonkun aikaa pähkäilimme miten tämä näillä ohjeilla saadaan toteutettua. Ja kysyimme apua aina niin fiksuilta miehiltä... ja tulimme seuraavaan lopputulokseen....

Koska ohjeessa ei meidän mielestämme kehoitettu leikkaamaan ns. lahkeita kokonaan pois. Topit puettii haarasta leikatusta aukosta ja "reisiosan" lahkeista solmittiin rusetti.

Niksi 4

Talvipyöräilyssä on kätevä käyttää laskettelulaseja. Ei haittaa, vaikka pyryttää.

edit: Et tarvitse kalliita rossingol-laseja vaan vaikka tämmöiset snorkkelilasit käy hyvin. Kovalla pakkasella lisäät vielä snorkkelin mukaan ja laitat snorkkelin päälle vielä pipon. Saat hengittää lämmintä ilmaa koko ajan  Silmänisku.

 

Ja sitten omat niksimme.

Ravintola illan ja muide juhlien jälkeen on ikävä aamuyöllä väsyneenä ryhtyä pesemään meikkejä. Sujauta päähäsi sukkahousut! Meikkaa housujen päälle ja kotiin tullessa voit vain heittää sukkahousut pois.

Sukkahousujen läpi voit nautti juomistasi normaaliin tapaan.


Vanhoista sukkahousuista saat amppelin kukille.

Tarvitset kahdet sukkahousut. Liekkaa toisista sukkahousuista lahkeet hieman polven yläpuolelta. Ja solmi jäljelle jäävät lahkeet solmuun haarakiilan kohdalle. Leikkaa saksilla sukkahousujen housuosaan eteen, taakse ja sivuille reiät. Leikka toisista sukkahousuita lahkeet ja halkaise kumpikin lahje pitkittäissuunnassa kahtia. (4 nauhaa). Solmi yksi nauha kuhunkin housuosaan leikkaamiisi reikiin. Lopuksi solmi nauhojen toiset päät yhteen. Kukka-amppeli on valmisViaton.

 

Miesten keksimä niksi.

Tunnelmallisen ja edullisen ledimäisen valaistuksen saat miehesi reikäisistä aluskalsareista.Ripusta vain reikäisin kohta lamppuun ja lediminen valaistus on valmis.