Ensimmäinen tilaus joka lähti postiin. Saas nähdä kuinka matkalla käy. Sain eilen aamulla tilauksen kakkukoristeesta 75- vuotis synttäri kakkuun. Hirveellä kiireellä töiden jälkeen tekemään,sillä koristeiden pitää olla perillä huomenna, perjantaina. Onneksi jemmassa oli muutama punainen (melkein ainakin) päivänkakkara vai mikä se nyt onkaan. ja pikkukukkia kans. Niistä sit lähin kehittelemään jotain juhlavaa.Ruusut ja lehdet tein sitten itsetekemillä muoteilla...Löysin  ohjeen täältä jostain blogistaniasta, linkitän jos vain löydän vielä. Sain aikaan siinä kiireessä hentoiset muotintekeleet, mutta ihan hyvin niillä sai lehtiä tehtyä. Koristesakset oli taas käytössä, sai kivan rösöreunan ruusunlehtiin. Nyt oli ruusujakin mukava tehdä kun oli kunnon välineitä, tai siis sai ohennettua niitä terälehtiä. Jos olis ollu enemmän aikaa ja olis saanu rauhassa miettiä, olisin tehnyt hieman juhlavampaa. Kumminkin 75v!
Nyt vain jännityksellä odotellaan kuinka postitus onnistu, pahoin pelkään...
1898844.jpg
 
 
1898841.jpg
 
 
 
1898845.jpg
Vähän pitää vielä tota helmiäissprayn käyttöä harjoitella. Tuppaa tulemaan liikkoo! ;)

Ja luonnollisesti kaikki tehty sokurimassasta, kiireestä johtuen.Ps. Tää vuodatus piti kirjoittaa kaksi kertaa, eka hävis jonnekin, jaa tässä näpytellessä hävisi jonnekin pussillinen Duelloja....(mainoksen uhri)PPS. Löytyhän se blogi, jossa on linkki vielä toiseenkiin ohjeeseen tehdä muotteja ite..
 
Ja niinhän siinä kävi, että posti mokasi pahasti!
Koristeet olivat perillä vasta maanantaina, vaikka sovittu toimitus oli perjantaina klo. 14:sta mennessä! Ovelle pakettina ja hinta liki 20e! Suoraan sanottuna vituttaa.