Ihan ei tullut kuusikakusta semmoinen kuin suunnittelin, mutta suhteellisen tyytyväinen olen. Kuusenmallisella silikonivuoalla paistettu, pätkiskakku, joka piti kuorruttaa alkuperäisen suunnitelman mukaan valkoisella marsipaanilla, mutta se vaihtu sitten valkosuklaaganachen, koska ajattelin sen sopivan paremmin maultaan, josta se sitten muuttui tuorejuustovalkosuklaaganacheen, tai jotain. Kävi nimittäin niin, että se eka kuorrute vain valui ja valui. Annoin välillä jähmettyä ja lisäsin varmaan 5 kerrosta, eikä se pysynyt päällä. Tunnustan kyllä, että yritin valkaista seosta pastavärillä....ja voi olla, että tuo kakun muotokin vaikutti asiaan. Vatkasin sitten joukkoon tuorejuustoa ja sain jonkin näköisen kuorrutuksen. Älyttömän hyvää muuten tuo yhdistelmä!
Lisäksi harjoittelin Cornelli lace-pursotusta käytännössä, kun olin ensin pari iltaa treenaannut teoriassa, eli surffaillut netissä :)

Ja helmiäisspraytä tietenkin reilu suihkautus.
Cornelli Lace koristelu on samaista kun muu päällinen, värjätty vain vaaleanpunaiseksi.

Kakku on menossa tuliaisiksi, ja hieman tuli ongelmaa kuljetus kuntoon saattamisen kanssa. Kaveri oli käymässä ja kehiteltiin alustaan, kulmasta kulmaan rautalangat, ristiin keskeltä, joten sai selloafanin laitettua siten,ettei se kosketa kakkua :)Tässä on laitettu pari kertaa valkosuklaaganachea...ja kakku tietysti "repesi" kun pätkiskakun ohjeen mukaan kumosin kakun heti, ja silikonivuoan ohjeen mukaan sen olisi pitänyt jäähtyä ennen kumoamista, en sit osannu päättää. Päädyin heti kumoamiseen koska aina on saatava valmista ja heti ;) (huono piirre näissä hommissa)