Siskon miehen 30v juhlien virallinen täytekakku näytti tältä...  (epävirallinen tulossa viikonlopuksi )

Sankari on ensi kesän tuleva sulhanen, joten tässä sitten samalla testailin hääkakku lookkia...(visio tuli FantasIINAN yhdestä hääkakusta) Pohjana 3 munan suklaakakku pohja.

Namskis Oli tämä kakku kaikkien mielestä. Kokeilin nimittäin Pandan uutta Peach passion tumma suklaata täytteeseen. Eli normit Flora vispit, tuorejuustot, vähän tummaa kaakaojauhetta, ja sit sulatin tuota ihanaa uutta tummaa suklaata. Hölöväsin myös vähän tomusokuria joukkoon. Lisäksi täyttessä oli aprikoosihilloa. Liivatteet sulatin kahvitilkkaan. Kostutin kakun cappucinolla.

Koristeet ja värit on valittu tulevien häiden teemaan. Siskon kanssa tuumailtiin , että hieman vaaleammat saa olla nuo muratinlehdet, ettei vie liikaa huomiota kalloilta. Ja täytyy katsoa sitten millä tekee pritsaukset, nyt ne on tehty vihreällä koristelugeelillä.

Päällinen marsipaania, samoin kallat ja muratinlehdet. Marsipaanin alle laitoin täytteestä jääneen moussen jonka sekaan lisäsin voita ja tomusokeria. Oli ehdottomasti parempaa kuin pelkkä voi/sokericreme. Ja toimi mainiosti. Testasin varmuuden vuoksi ruisleivällä jolle sivelin tuota täytettä ja päälle kaulin marsipaanin. Annoin olla yön yli jääkaapissa ja hyvin oli marsipaani säilynyt.

 

Reunojen kanssa on vielä harjoittelua, siksi näin kaunis kehys kuvassa Silmänisku

Varsin tyytyväinen olin lopputulokseen, vaikka kiire tulikin päällisen ja koristelun kaiken maailman asioiden hoidon ja yllättävän kyläreissun  vuoksi. Niin iloinen yllätys oli se kyläreissu kun sain puhelun leukemiaa sairastavalta ystävältäni, joka oli päässyt hoitojen välillä kotona käymään, vaikkei pitänyt.