Valmista tuli vihdoinkin. Kukkavuode idea on otettu täältä blogista Pialta,
 josta tein sitten oman versioni.
Tuossa  taannoin  puhelinkin koristeesta johon pitäis saada aikaiseksi vauva. Siinäpä se. Tosin tein vain ylävartalon. Muu osahan on siellä peiton alla, joten en jäänyt aikaani siihen laittamaan. Omasta mielestä se muistuttaa onneksi enempi vauvaa kuin sitä humanoidia jonka siitä pelkäsin tulevan.
1871879.jpg
                                         Sain kuvan valmiista kakustakin.
1871891.jpg 
Nimilaatan väsäilin sokerimassasta.Reunat sain tuon näköiseksi kun päätin kokeilla miten toimisi askartelussa käyttämäni koristesakset. Ja hyvin toimi!!
Sokerimassa ainakin oli helppo leikellä. Ja kun postissa oli juuri tullut kukkamuotteja kokeilin niitä pikaisesti ja laitoin laattaan koristeeksi.
..1862897.jpg
Marispaanin ja sokerimassan sekoitusta.
1862898.jpg
Lähikuvaa...

1862899.jpg
Tämä kuva on sitten tekovaiheesta. Kuvassa myös työvälineet joita sormien lisäksi käytin. Tupperwaren appelsiininkuorimaveitsi, ja (entseltä) työpaikalta pipetin kärki (todennut erittäin monikäyttöiseksi työvälineeksi tässä hommassa) Nyt sitten kun ton sain valmiiksi, tuli postissa jo pikkusetti oikeita marsipaanin muotoilu välineitä, jee.
Peiton tein vielä uusiksi, en halunnukkaan että koristeesta tulee liian vaaleansininen
.

1862937.jpg
Tämä pikainen väsäys tai oikeammin kasaus (kukat oli valmiina) Meni työpaikalle läksiäisiin. Koska en olis ite kerenny kun yönsydämessä kokkailemaan, (jolloin kyllä mielummin nukun) tilasin pikkusiskolta juustokakun, ja NJam oli sika hyvää!
Päivänkakkara muotti on lainassa kaverilta. Tehtiin vaihtarit, ei tarvii kaikkea omaksi hankkia.


Ja ensi viikolla kohti uusia haasteita! ;)