Tekemisen puutteessä väänsin työkavereille ystävänpäiväksi kakun.

Pääsin samalla testaamaan  kakkublogeissa paljon puhuttua  valmista "vaahtokarkkimassaa". Sanoisinko että ehdottomasti parasta käsitellä!! Ja maku tietysti ylivertainen vrt. marsipaaniin.

Ongelmia oli kyllä tämänkin kakun kanssa. Ajattelin olla kaukaa viisas ja kaulia massan valmiiksi odottelemaan kun välissä oli ruoan laittoa ja tietysti kreemin "kylmettymistä" (heh, mikähän lie oikea termi) Kumminkin, tarkoituksena oli päällystää kakku kokonaan valkoisella massalla, mutta koska tuo vaahtismassa näköjään otti ja kuivui, mänt reunat ihan... Joten revin reunat irti ja muutin suunnitelmia. Oppia ja ikä kaikki...eli lienee syytä tuo valmis vaahtismassa tyrkätä het paikalla kakun päälle.

Mutta hyvvee oli!