Äityliini tarvis kakun arpajaispalkinnoksi. Koristeluidean nappasin suoraan Kinuskikissan kakkukoulusta Kotivinkistä.

Tänä aamuna tätä koristelin ja tuntui että olen ensimmäistä kertaa taas tekemässä kakkua. Marsipaani repeili..värjäys epäonnistui.. Reunapursotukset ne vasta tuskaa tuottikin. Tuo sulatetun suklaan lisääminen vaatii lienee harjoittelua. Oli nääs semmioista mukavaa murua sit valmiissa vaahdossa, että eihän sitä meinannut sasada nätisti pursotettua millään! Aina joku kökkäre tukki tyllan!

Koristeet marsipaania (tehty jo aiemmin), samoin päällinen joka sai suihkauksen pronssikimalletta.

Täytteenä mansikkatuoresurvosta (pakasteesta) ja suklaamoussea. Reunoilla flooravispiä jossa suklaata ja tummaa kaakaojauhetta.