- Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa, taputtele pohjaseos leivinpaperilla pingotetun irtopohjavuoan pohjalle.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5-10 minuutin ajaksi.
- Vaahdota kerma, sekoita siihen tuorejuusto ja sokerit.
- Kiehauta likööri ja sulata siihen kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet.
- Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen, kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
Lisää liotetut liivatelehdet 3kpl.
Kun täyte on hyytynyt, kiehauta vielä 1 dl likööriä ja 1 dl kermaa lisää siihen 3 liotettua liivatelehteä, kaada täytteen päälle.
Kun pinta on hyytynyt, irroita kakku vuoastaan ja koristele!
Itse ripottelin pinnalle tummaa kaakaojauhetta ja tein valkosuklaasta lumihiutaleita.
Kommentit