Tätä kakkua oli pojan synttäriellä tarjolla myös. Resepti oli ihan omasta päästä, mutta kyllä se kelpaisi vieraille jopa niin hyvin että pojan kummi tilasi tällaisen itselleen äitienpäiväksi.

1240912185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Digestive-keksipohja

250g mascarpone juustoa

1prk smetana

1prk flooravispiä (vaahdota)

muutama rkl. tomusokeria

5 liivatelehteä.

tässä vaiheessa jaoin seoksen suurinpiirtein kahtia. Toiseen sulatin levyn Fazerina-suklaata, toiseen Bella Rom mansikka-valkosuklaata 200g (LIDL). Lusikoin seoksia sekaisin keksipohjan päälle. Ja koska tuota valkosuklaa juttua oli enemmän, laitoin siitä pinnan.

1240912208_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten tulikin katastrofi. Joku on vienyt multa kaikki pursotin pussit!! (lie kertakäyttöiset loppunu kaikki ja se pestävä malli menny vahingossa roskiin, ei löydy mistään)Juuri kun sain pienen (0) kirjoitustyllan hankittua, olisin halunnut käyttää sitä suklaalla pritsaukseen. Sopivia muovipussejakaan ei siihen hätään löytynyt. Muistin sitten että onhan mulla suklaatransfereita kaapissa, joten päätin sitten testata niitä. Kivaa jälkeä niillä saisi aikaiseksi kun malttaisi tehdä kunnolla!! Eka kerralla meni väärinpäin, vaikka olevinaan olin 100x tarkistanut, että suklaa menee varmasti oikein päin. Niitä tuli sitten kaksikerrosta tohon reunaan, kuvioilla ja ilman  Tukittu,.